Huisregels

Verandering of stoppen van abonnement

Een jaar bestaan uit twee seizoenen: voor en najaar. Je kunt je abonnement elk seizoen wijzigen van regulier naar snipperkaart en vice versa. Dat kan echter niet tijdens een seizoen. Gewijzigde interesse’s of ideeën zijn je eigen verantwoordelijkheid; als je je opgeeft gaan we uit van jouw committment voor dat seizoen.

Enkel langdurige hospitalisatie of blessure is een geldige reden tot aanpassing van je abonnement. Ten allen tijde is je betaling definitief en leidt nooit tot teruggave van het deelnamegeld. Treedt s.v.p. op tijd in overleg dan kijken we wat de mogelijkheden zijn om eventueel de gemiste lessen in te halen in volgend seizoen en een redelijke oplossing te komen.

Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid

Tai Chi is geen gevaarlijke sport. Maar toch is t belangrijk om helder te zijn over de verantwoordelijkheid. Daarom even dit:

Jouw deelname aan de lessen of activiteiten is op eigen risico.

Shui Tai Chi noch vertegenwoordigers zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen of schade in materiële, fysieke of morele zin.

  1. Indien je in behandeling of therapie bent, moet je dit melden! Onze lessen vervangen nooit enig medisch advies. Maak ons attent op letsels of gezondheidsproblemen die impact hebben op de training. *
  2. ​Jezelf én anderen beschermen tijdens de activiteiten is de verantwoordelijkheid van alle aanwezigen. Heb je hierover een zorg of feedback, over de groep en/ of mij als instructeur, dan is het je verantwoordelijkheid dit kenbaar te maken (dat kan op elk moment: voor, tijdens of na de les).**
  3. Storend of onveilig gedrag tijdens onze lessen of activiteiten leidt tot beëindiging van je deelnames.

* We doen ons best om de les optimaal in te richten voor alle deelnemers. Je bent zelf ten allen tijde verantwoordelijk voor jouw gezondheid en welzijn. Geen enkele oefening is ‘verplicht’ en je mag altijd stoppen als je dat nodig acht.

Persoonlijke informatie veiligheid

Shui volgt de AVG- zie webbladzijde. We hebben een minimale administratie en zullen jouw gegevens nooit delen met derden. We hebben wel een app-groep in de meeste lessen. Het delen van informatie daar is jouw eigen verantwoordelijkheid. De app-berichten blijven in de groep en worden niet gedeeld uiteraard.

Klachten? We dragen bewust zorg voor de kwaliteit van de lessen en hoe we eea organiseren. Mocht iets dwars zitten: als je een tip hebt of een klacht, neem dan persoonlijk contact op met instructeur Sarah Slaghuis in de les, via e-mail of telefonisch.