Leslocaties routebeschrijving

op woensdagmiddag en avond trainen we bij Fresiaveld. de routebeschrijving volgt nog.

Dinsdagavond: Kroonkruid 107 Nieuwerkerk aan de IJssel

De ingang is aan de zijkant van de school, buitenom aan de linkerhand van de school (als je met je gezicht naar de school staat). Aan de zijkant is een kleine peuterspeelplaats, het hek zet ik open. Als je de deur doorgaat, kom je in een hal met stoeptegels, op t eind kun je het eigenlijke gebouw in en ga je rechts, en dan rechtsaf de trap op. Boven aan de trap kun je links of rechts naar de kleedkamers. Via de kleedkamers kom je in de gymzaal van het Kroonkruid.

ingang gymzaal Kroonkruid 107, via peuterspeelplaats

Woensdagmiddag en avond: Gymzaal Comenius, Fresiaveld 20, Nieuwerkerk

De ingang van de school aanhouden, daar zijn ook parkeerplekken voor auto en fiets.
De blauwe stippen is de route.

Donderdagavond: Actief Fysiotherapie, Minervaplein 2F, Rotterdam

op het Minervaplein is de ingang een beveiligde schuifdeur. Aan de linkerhand vindt je de deurbellen. Bel aan op 2F door op t belsymbooltje te drukken en nummer 2F. Dan doe ik de deur open.

Je komt dan binnen in een lange hal. Halverwege de hal zit Fysiotherapie Actief, aan je rechterhand. De deur van ons trainingszaaltje is meestal open.

Als je weer naar buiten wilt, dan is er aan je rechterhand een gele knop op de muur om de schuifdeuren automatisch te openen.

ALternatieve locaties waar we soms les hebben:

Gymzaal Essezoom, Donge 5

De gymzaal: steek het pleintje over en loop de school in via de glazenschuifdeur, rechtdoor is een gang met daaraan de twee kleedkamers aan je linkerhand. Via de kleedkamers loop je door naar de zaal, via een trappetje omhoog.

Gymzaal Elimschool, Wingerd 2 Van Beethovenlaan 31 Nieuwerkerk aan de IJssel

looproute: achterom!

Let op, de ingang van de gymzaal is achterom: als je met je gezicht naar de school staat, is er aan de rechterhand een zijpad (met fietsenrek) naar de speelplaats achter de school, volg t pad linksaf, dan is op t eind de ingang.

Als je binnen bent: de eerste deur rechts is de gymzaal. Als je de hal volgt en rechts gaat, dan zijn daar de kleedkamers. We verzamelen in de herenkleedkamer, 2e deur.