Introductiemogelijkheden

Je bent elke week welkom in een van de lessen om een proefles mee te trainen in een van de beginnersgroepen.

‘spelregels’ proeflessen:

  1. Aanmelding.Geef je graag wel even op van te voren met het contactformulier, zet erbij in welke les je de proefles wilt volgen.
  2. Een proefles kost 12 euro, een tweede proefles is dan gratis (betaling cash of overmaken met tikkie / betaalverzoek).
  3. Praktisch: Kan ik zomaar mee doen? Ja. Er zijn geen eisen voor leeftijd of conditie. Het is wel verstandig om eventuele medische bijzonderheden aan de instructeur bekend te maken.
  4. Wat heb ik daarvoor nodig? Loszittende sportkleding en sport-schoenen met dunne, stroeve zolen zijn goed. Hoewel dat natuurlijk mooi staat, hoef je niet speciaal een T’ai Chi pak en de bijbehorende schoenen aan te schaffen.
  5. Waar zijn de leslocaties? Hier vind je de routebeschrijvingen. Graag goed bekijken, dat voorkomt de stress van evt. ‘verdwalen’ 😉

Veelgestelde vragen:

Praktisch: informatie over de locaties staat hier, kijk hier voor tarieven en huisregels. Uiteraard corrigeren we het tarief voor t moment waarop je instroomt. De contributie wordt geregeld per half jaar. Mocht je graag starten met 10 lessen, dan is dat ook mogelijk.

KLACHTEN??? Ook als je klachten hebt, is beweging vaak heilzaam, zij het wel met passende intensiteit. De lessen zijn ingericht zodat je op eigen niveau kunt trainen; overleg als je vragen hebt hierover.

ANDERHALF UUR???De meeste lessen duren anderhalf uur, dat is niet om af te zien maar om ruimte te maken om ff te kletsen, pauze in te bouwen. Daardoor is er ook ruimte voor vragen die je als beginner ontdekt.

NIVEAU/ERVARING???Je hoeft geen ster te zijn in vechtkunst of topathleet om t’ai chi te leren. Iedereen brengt zijn eigen ervaring mee en werkt aan eigen doelen. Je kunt daarom ook instromen in een van de beginnersgroepen op elk moment. Dat kan omdat je mn werkt op eigen niveau en herhaling heel belangrijk is om de oefeningen en bewegingen eigen te maken.

Gewoon proberen, lekker meedoen, geef je zelf de tijd en ruimte om te ontdekken, spelen, landen… “Klooien mag” – als je er maar van ontspant;) We zijn serieus over de noodzaak om t niet te serieus te nemen, als je snapt wat ik bedoel.