Introductiemogelijkheden

Losse proefles

Je bent normaliter elke week welkom in een van de lessen om een proefles mee te trainen. Een proefles kost 12 euro, een tweede proefles is dan gratis (betaling cash of overmaken). Geef je graag wel even op van te voren door te mailen naar: slaghuis@taichisarah.nl

Aanbieding in Januari 2022: we trainen voorlopig on-line! Je bent welkom om in de beginnersgroep op woensdagavond van 20:15 -21:15 mee te trainen voor 7,50 euro per les! Geef je op, dan mail ik je de Teams-link;)

T’ai Chi is voor de meesten geen dagelijkse kost, op deze manier geef je jezelf de tijd om het te onderzoeken.

Het is fijn als je je komst even aankondigt door een mail te sturen of te bellen, dan kun je ook eventuele vragen stellen.

NB Ook als je klachten hebt, is beweging vaak heilzaam, zij het wel met passende intensiteit. De lessen zijn ingericht zodat je op eigen niveau kunt trainen; overleg desgewenst als je vragen hebt hierover.

Binnenkort: Tai Chi in Schiebroek

Hou t in de gaten– we gaan binnenkort starten met open introductielessen in Hillegersberg-Schiebroek , in de gymzaal bij Actief Fysiotherapie in het medisch centrum op Minervaplein 2f (in 110-Morgen).

Kan ik zomaar mee doen?

Ja. Er zijn geen eisen voor leeftijd of conditie. Het is wel verstandig om eventuele medische bijzonderheden aan de trainer bekend te maken.

Wat heb ik daarvoor nodig?

Hoewel dat natuurlijk mooi staat, hoef je niet speciaal een Tai Chi pak en de bijbehorende schoenen aan te schaffen.
Loszittende sportkleding en sport-schoenen met dunne, stroeve zolen zijn ook goed.